Jessica Simpson laihtui silmissä – paparazzi ikuisti nykytilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson allekirjoitti aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin arvoisen mainossopimuksen Painonvartijat-yrityksen kanssa. Esikoisensa toukokuussa synnyttänyt nainen yritti taannoin pudottaa painoaan 20 kiloa viidessä kuukaudessa.

Nyt 32-vuotias kaunotar on onnistunut pudottamaan 18 kiloa elopainostaan. Jessica Simpson esitteli muuttuneen olemuksensa maanantaina Katie Couricin uudessa televisio-ohjelmassa, minkä lisäksi hänen hoikistuneet muotonsa ovat nähtävissä myös uusissa paparazziotoksissa. Poppari nähdään kadulla otetuissa kuvissa miehensä käsipuolessa mustassa tyylikkäässä mekossa, joka tuo esille muun muassa hänen litistyneen vatsanseutunsa.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Heidän huhutaan avioituvan heti, kun realitykaunotar saa karistettua raskauskilonsa. Äskettäin neitokainen kertoi haastattelussa, ettei pysty kuntoillessaan juoksemaan liian suurten rintojensa takia.