Disney-tähti Miley Cyrus baaritappelussa – poliisitutkinta aloitettu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus järkyttyi vain muutama päivä sitten, kun aseistautunut mies tunkeutui hänen kotinsa pihamaalle. Poliisit pidättivät fanaattisen ihailijan, joka väitti olevansa Cyruksen aviomies.

Nyt 19-vuotias Disney-kaunotar on joutunut tekemisiin poliisien kanssa viikonloppuna tapahtuneen baaritappelun takia. Miley Cyrus oli bilettämässä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Roosevelt-hotellin Beacher’s Madhouse -yökerhossa kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa.

Lähteen mukaan pariskunta ajautui sanaharkkaan erään tuntemattoman miehen kanssa. Riitelyn väitetään muuttuneen väkivaltaiseksi, sillä Cyruksen kerrotaan tönäisseen ja lyöneen miestä. Poliisit tutkivat parhaillaan tapausta.

– Miley ja Liam tappelivat erään miehen kanssa. Miley tönäisi ja löi uhria kasvoihin. Kukaan ei loukkaantunut, eikä ketään pidätetty, LAPD-poliisipäällikkö Rosario Herrera kertoi New York Daily News -sivustolle.

Hannah Montana -televisiosarjan myötä supertähdeksi noussut Miley Cyrus ei ole ainut julkkistähti, joka on joutunut baaritappeluun. Muun muuassa poppari Avril Lavigne joutui viime vuonna rajun baaritappelun keskelle. Artisti sai nyrkistä kasvoihinsa ja hänen hiuksiaan revittiin irti. Tapauksen jälkeen Lavigne muistutti fanejaan, ettei väkivalta ole ratkaisu missään asiassa.