Hämmentävä addiktio: Nainen syö 1,8 kilometriä teippiä kuukaudessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla on addiktioita joka lähtöön, ja osa niistä saattaa herättää hämmennystä omituisuudellaan. Amerikkalaisen Andrean riippuvuus ei ole perinteisimmästä päästä. Nainen pitää nimittäin teipin syömisestä.

23-vuotiaan neitokaisen kerrotaankin maistelevan yhteensä 1,8 kilometriä teippiä kuukaudessa. Hän kertoi My Strange Addiction -ohjelmassa työntäneensä ensimmäisen kerran teippiä suuhunsa 13-vuotiaana, kun purukumi oli loppu. Andrea syö nyt joka päivä kolme rullaa teippiä televisiota katsoessaan ja puhelimessa jutellessaan.

Kuva: My Strange Addiction

Neito on mieltynyt teipin makuun, joka tuntuu aluksi kemikaalimaiselta. Pureskelun jälkeen teippi maistuu hänen mukaansa enemmän liimalta. Teipin hajotessa hänen suussaan nainen lopulta nielee sen palaset ja laittaa uuden teipin suuhunsa. Andrea ei ole huolissaan teipin myrkyllisyydestä, koska riippuvuus on ollut osa hänen elämäänsä jo kauan.