Nännigate hämmentää: Nämä ”nännit” toivat lehdelle potkut Facebookista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook pyrkii olemaan tiukkana palvelussa julkaistavien kuvien suhteen, sillä väkivalta ja alastomuus ovat jyrkästi kiellettyjä. Joskus palvelun toimet menevät kuitenkin jo naurettavuuksien puolelle, ja nyt tästä on saatu esimerkki Yhdysvalloista.

Gizmodo-verkkolehti uutisoi eilen, että New Yorker -lehti sai potkut Facebookista sen rikottua alastomuutta koskevia sääntöjä. Varsinainen kohu on nyt kuitenkin syntynyt siitä mikä oli palvelun mielestä sääntöjä rikkova kuva.

Kuva: New Yorker

Kyseessä oli nimittäin sarjakuvamainen piirroskuva, jossa Aatami ja Eeva istuskelivat puun alla. Eevan nännit olivat käytännössä kaksi mustaa pistettä. Aatamilla oli siten kaksi täysin samanlaista nänniä omissa rinnoissaan, mutta vain Eevan nännipisteet olivat liikaa Facebookille.