Nicole Coco Austin rohkeana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Viime viikolla Las Vegasissa miehensä kanssa rohkeassa asussa juhlinut Coco poseeraa nyt vuorostaan Twitter-kuvassaan. Rohkeassa kuvassa realitytähti nähdään istuskelemassa spagaatissa hiekkarannalla pukeutuneena bikineihin, jotka ovat todellisuudessa vain narunpätkät. Hän itsekin toteaa asian ja kertoo naruihin pukeutumisen tarvitsevan myös rohkeutta.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.