Pamela Anderson, minne jätit housusi? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden 2010 henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Nyt 44-vuotias Pamela Anderson kuvattu yhdessä Tristan MacManusin kanssa saapumassa tanssiharjoituksiin Los Angelesissa. Julkkistähti näytti kuitenkin unohtaneen pukea housut jalkaansa. Hänellä on nimittäin jalassaan ainoastaan pienenpienet mikrot tai vastaavat.

Pamela Anderson suuntasi taannoin myös Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli antoi poikkeuksellisesti julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommi ei nukkunut samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa.