Osbourne rajulla laihdutuskuurilla – viisi kiloa kahdessa viikossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Nyt Osbournen perheen emäntä paljasti aloittaneensa tiukan kuntokuurin kiinteyttääkseen vartaloaan ja parantaakseen elämäntapojaan. Sharon Osbourne noudattaa nykyisin Atkinsin dieettiä, jonka aikana hän syö vain vähähiilihydraattista ruokaa. Julkkistähti onkin onnistunut laihduttamaan kahden viikon aikana viisi kiloa.

– Tajusin, että olen pian 60-vuotias. Halusin laihtua. Olen kokeillut kaikkia laihdutustapoja ja päätin noudattaa Atkinsin dieettiä. Kiloni karisivat, Sharon Osbourne kertoi The Talk -keskusteluohjelmassa.

Punapäästä tuli äskettäin isoäiti, sillä hänen Jack-poikansa sai tyttövauvan kihlattunsa kanssa. Jack Osbourne paljasti pian synnytysuutisen jälkeen sairastuneensa MS-tautiin. Sharon-äiti järkyttyi poikansa sairaudesta ja kertoi sen muuttaneen hänet kontrollifriikiksi.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.