Sofia Vergara revitteli bikineissä – paljasta pintaa ei säästelty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Taannoin poikaystävästään eronnut Sofia on äänestetty yhdeksi Hollywoodin seksikkäimmistä naistähdistä.

Nyt Sofia Vergara nähdään nettikuvissa, joissa hän revittelee bikineissä yhdessä taiteilijaystävänsä Domingo Zapatan kanssa. Molemmat ovat vuorollaan maalanneet toistensa paljaalle iholle maalilla erilaisia kuvioita ja tekstejä.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.