Näyttelijätär rinnat paljaana netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen näyttelijätär Alison Pill tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa Milk, Scott Pilgrim vs. the World ja Midnight in Paris. Tällä erää neitokainen näyttelee The Newsroom -televisiosarjassa.

Nyt tähdelle sattui eräs nolo moka, sillä hän päivitti vahingossa yllättävän otoksen Twitter-blogiinsa. Alison Pillin 16.000 seuraajaa saattoivat ihmetellä, kun neidon blogiin ilmestyikin kuva, jossa näyttelijätär poseeraa yläosattomissa. Hän poisti kuvan tililtään nopeasti.

– Kyllä, se kuva tapahtui. Tekniset ongelmani ovat näköjään päässeet uusiin ulottuvuuksiin. Pyydän anteeksi, kirjoitti Alison Pill Twitter-blogiinsa kuvan poistamisen jälkeen.

Alison Pillin näyttelijättären ura alkoi pienillä elokuva- ja televisiorooleilla. Hänet on sittemmin nähty muun muassa elokuvissa Dan In Real Life ja To Rome with Love. Neitokainen on kihloissa Hollywood-tähti Jay Baruchelin kanssa.