Erinin Heathertonin timmiä vartaloa kelpasi ihastella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton on monille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä.

Victorian enkelinäkin tunnettu 23-vuotias Erin Heatherton ikuistettiin muutama päivä sitten poseeraamassa samaisen merkin kuvauksissa, jotka ovat nyt saaneet jatkoa. Kaunotar nähdään nyt poseeraamassa VS Swim -kuvauksissa Miami Beachilla Floridassa.

Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.