Jennifer Nicole Leen peliasu ei paljon peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut maailman seuratuimmaksi fitness-tähdeksi.

Nyt fitness-kaunotar on kuvattu tenniskentällä, mutta hänen asunsa oli hieman niukempi kuin mihin on totuttu. Jennifer nimittäin pelasi pallopeliä ainoastaan pienenpienissä bikineissä, joten mieskatsojat lienevät olleet mielissään.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.