Pixie Geldof pudotti vauvansa kadulle – syyttää pormestaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Bob Geldofin tytär Peaches Geldof tuli julkisuuteen realitysarjansa myötä vuonna 2005. Sittemmin kaunotar onkin viihtynyt seurapiireissä ja julkkisjuhlissa. Tähti toimi taannoin Ultimo-alusvaatemerkin mallina, mutta sai potkut alastonkuviensa päädyttyä julkisuuteen.

Nyt 23-vuotias Peaches Geldof on noussut otsikoihin, kun hän kompuroi kadulla lastenrattaita työntäessään. Nuori äiti työnsi Astala-vauvaansa lastenrattaissa Lontoossa. Paparazzien ikuistamissa tuoreissa kuvissa nähdään, kuinka julkkistähti puhuu puhelimessa kävelyretken aikana.

Kävelyretki sai ikävän käänteen, kun lastenrattaat kaatuivat katukuopan vuoksi. Peaches Geldofin esikoislapsi kellahti rattaiden mukana katukivetykseen, mutta ei onneksi loukkaantunut. Mallikaunotar kirjoitti tapahtuneen jälkeen Twitter-blogissaan olevansa hyvin pettynyt Lontoon pormestarin toimintaan.

– Olin kävelemässä vauvani kanssa, kun yhtäkkiä katukivetyksessä oli valtava reikä. Astala ei loukkaantunut, mutta hän olisi voinut satuttaa itsensä pahasti. Lontoon pormestarin tulisi tehdä jotain katujen turvallisuuden eteen! Peaches Geldof kirjoitti verkossa.

Peaches on kihloissa rokkari Tom Cohenin kanssa. Hänen äitinsä on edesmennyt brittiläinen televisiojuontaja Paula Yates. Hänellä on kaksi siskoa Fifi ja Pixie sekä siskopuoli Tiger. Tähti on esiintynyt muun muuassa Peaches Geldof: Teenage Mind -realitysarjassa sekä sen jatko-osassa Peaches Geldof: Teen America. Rokkarin tytär oli naimisissa vuoden ajan muusikko Max Drummeyn kanssa. Avioliiton huhuttiin olevan pelkkä julkisuustemppu, mutta entinen pari muun muuassa tatuoi toistensa nimet käsiinsä.