Seksiä liikkuvan auton ratissa – karu lopputulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut viime kuukausien aikana julki tapauksia, joissa pariskunnat ovat innostuneet intiimiin lemmiskelyyn julkisilla paikoilla. Nyt erään amerikkalaisen prostituoidun uutisoidaan aiheuttaneen kolarin, kun hän harrasti seksiä autoa ajaneen miehen kanssa.

Floridassa asuva Amanda Linscott vietti aiemmin tällä viikolla päihdehuuruista iltaa naispuolisen ystävänsä ja kolmen miehen kanssa Paddy Wagon -irkkupubissa. Baarin sulkeutumisen jälkeen maksulliset naiset lähtivät jatkoille erään seurueeseen kuuluneen miehen kotiin.

Hämmentävä tapahtumasarja sai alkunsa, kun 26-vuotiaan Linscottin ystävä alkoi riitelemään rahasummista seksiä ostaneen miehen kanssa. Nainen vaati mieheltä 250 dollaria, mutta sai sen sijaan palkaksi vain 120 dollaria, eli 97 euroa.

Kuva: Splash

Naiset poistuivat talosta ja lähtivät eri teilleen. Sen jälkeen seksiä ostanut mies otti yhteyttä Amanda Linscottiin ja sopi hänen kanssaan tapaamisen paikallisen kaupan lähistöllä. Tapaaminen päätyi vaaralliseen sekstailuun, sillä Linscott ryhtyi muhinoimaan miehen kanssa liikkuvan auton ratissa.

Yhdynnän päätyttyä prostituoitu vaati rahaa, mutta mies kieltäytyi antamasta palkkiota. Amanda Linscott raivostui ratin takana istuneelle seksiostajalle ja uhkasi tätä revolverilla. Aseella uhattu mies tarttui naista käteen ja löi prostituoitua kasvoihin, minkä johdosta hän ajoi Nissan-merkkisen autonsa päin palmua. Naista syytetään nyt muun muuassa aseellisesta ryöstöstä, The Daily Mail -sivusto uutisoi.