Maailman seksikkäin nainen paljasti: ”Halusin kaivaa dinosauruksia!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

24-vuotias Tulisa Contostavlos paljasti hiljattain, ettei laulajaksi ryhtyminen ole aina ollut hänen suurin toiveammattinsa. Tähti nimittäin kertoi brittiläiselle Daybreak-ohjelmalle haavailleensa lapsena arkeologiksi ryhtymisestä.

– Kun olin seitsemänvuotias, halusin kaivaa dinosaurusten luita. Tajusin kuitenkin että arkeologiksi opiskelemisessa kestäisi liian kauan, joten aloitin laulamisen, Tulisa tunnustaa.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.