BB-talossa varsinaiset orgiat – eikö asukkaille anneta kondomeita?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ei viime vuonna harrastettu kertaakaan varsinaista seksiä, mutta äskettäin alkaneella tuotantokaudella meno on ollut sitäkin vauhdikkaampaa. Esimerkiksi lakanoita on mennyt pesuun huomattavasti tavallista enemmän.

Jouko ja Jonna I ovat nimittäin yhtyneet toisiinsa viime päivinä jopa useita kertoja päivässä. Lisäksi Tommilla ja Sarahilla oli toissayönä jonkinlaista puuhastelua. Ensin mainittu pari harrasti seksiä eilen ainakin kahteen otteeseen. Iltasession tuloksena lakanat menivät jälleen vaihtoon, kun seksiaktin lopputuotteet levisivät ympäriinsä. Parin harrastellessa vieressä nukkunut Jonna A heräsi puuhasteluun ja ryhtyi nauramaan.

– Pitäisköhän teidän pikku hiljaa hankkia oma huone? Mä yritin nukkua, mut sit mä heräsin ja huomasin, että jaa-a, Jonna A tirskui.

Puuhastelun jälkeen Jouko ryhtyi vetämään sängystään lakanaa pois. Jälleen toistuvaa lakanashow’ta ihmettelivät myös muut asukkaat.

– Ei kai taas? Eikö teillä ole kortsuja? Mä tuon teille talouspaperirullan ja kannullisen vettä. Mulla oli mukava herätys. Olisi ollut hienoa herätä, kun olis ollut mällit naamalla, vaikka en ollut osallinen mitenkään, Jonna A naureskeli.

– Ei kai siellä meidän huoneessa haise sperma? Tommi tiedusteli.

– Nyt lehdissä varmaan uutisoidaan, että ”Hävyttömin BB kautta aikojen” ja sit Sub ilmoittaa muuttaneensa lähetysaikaa myöhemmäksi, Teija naureskeli.

– Jos panettaa niin pakkohan se on, Tomi totesi.