Hurja väite salaliitosta: Kristen Stewartin pettämiskuvat tekaistuja?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Kristen Stewart on sittemmin yrittänyt tehdä kaikkensa, jotta hänen petetty poikaystävänsä palaisin takaisin näyttelijättären luokse.

Pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Nyt The Hollywood Gossip -nettisivulla julkaistulla videolla yritetään erilaisin keinoin todistella, että kuvat olisivat tekaistuja. Videon mukaan kumpikaan pettäneistä osapuolista ei olisi edes ollut Los Angelesissa kuvien ottamisen aikana.

Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen, mutta se ei ole estänyt ihmisiä kehittelemästä salaliittoteorioita. Yhden teorian mukaan Sanders olisi mallivaimonsa Liberty Rossin kanssa kiristänyt Stewartia saadakseen potkua omille urilleen. Liberty Rossin väitetään hyötyneen pettämiskohun saamasta julkisuudesta saamalla esimerkiksi tarjouksia elokuvarooleista, ja hänen on myös kerrottu harkitsevan palaamista yhteen Rupertin kanssa.

Stewart sai sittemmin potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan suunnitteilla olevasta jatko-osasta. Huhujen mukaan Kristen on lähetellyt viime viikkojen aikana entiselle poikaystävälleen lukuisia rakkausviestejä. Stewart on myöntänyt tehdeensä elämänsä pahimman virheen pettämällä elämänsä rakkautta, Robert Pattinsonia.