Maailman lihavin mäyräkoira painaa 34 kiloa – karmaiseva näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkien omistajilla on usein taipumus helliä rakkaita eläinystäviään hieman liiankin antaumuksella, mutta usein sellainen on vain haitaksi eläimelle. Uutisoimme taannoin muun muuassa eräästä kissasta, joka oli lihotettu herkuilla 18-kiloiseksi.

Kuva: YouTube

Nyt julkkikseksi on noussut eräs tuhdisti syövä mäyräkoira nimeltä Obie. Maailman lihavimmaksi mäyräkoiraksi kutsuttu viisivuotias hauva esiintyi äskettäin omistajansa Nora Vanattan kanssa Today-ohjelmassa. Koira kuljetettiin studiolle erikoisvalmisteisella pyörätuolilla.

Nappisilmäinen koira on parhaillaan laihdutuskuurilla, sillä se painaa huimat 34 kiloa. Omistajan mukaan hän yrittää auttaa lemmikkiään laihtumaan noin 18 kilon verran. Nora Vanatta adoptoi taannoin Obien itselleen omistajilta, jotka eivät pystyneet hoitamaan lihavaa koiraansa.

Eläinlääkärit ovat tutkineet Obien useaan kertaan, ja tutkimustulosten mukaan koiran veriarvot ovat normaalit. Naisen mukaan hänen hauvansa on kaikin puolin iloinen ja onnellinen lemmikki. Portlandissa asuva Vanatta kertoi kuntokuurin aikana tarkkailevansa lemmikkinsä ruokavaliota ja juoksuttavansa Obieta juoksupyörässä.