Mallitulokas Sara on seksikkyyden ruumiillistuma? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen tulee vain harvakseltaan uusia kaunottaria, jotka kykenevät saamaan pysyvästi jalansijaa alalla. Yleensä he tulevat tähdiksi Sports Illustrated -lehdestä tai Victoria’s Secret -merkin malleina. Tuorein tapaus kuuluu jälkimmäiseen sarjaan.

Mallimaailman tuorein ykkössarjan ehdokas on portugalilainen Sara Sampaio, joka on nyt kuvattu ikuistamassa bikinikuvia Victoria’s Secretin seuraavaan kuvastoon. Tuorein Enkeli keikisteli kuvaajille Miami Beachilla, jossa monet muutkin supermallit on viime päivinä ikuistettu samoissa puuhissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat