Angelina Jolie haluaa Brad Pittistä seksikkäämmän – osti Beckhamin alushousuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta yllätti taannoin faninsa kertomalla hääsuunnitelmistaan. Huhut tähtien hääseremoniasta kiihtyivät entisestään, kun pariskunta järjesti läheisilleen yhteistapaamisen omistamassaan ranskalaisessa linnassa.

Nyt Angelina Joliekin on nähtävästi hurmaantunut H&M-vaateketjun mainoskuviin, joissa brittifutari David Beckham esittelee nimeään kantavia alushousuja mieskalleudet pullottaen. Näyttelijätär haluaa nimittäin tulevan siippansa näyttävän mahdollisimman paljon Beckhamilta, joten hän ostelee Brad Pittille kyseisiä pöksyjä. Neitokaisesta on tullut Surreyhyn, Britanniaan, muutettuaan paikallisen H&M-vaateliikkeen kanta-asiakas.

– Angelina sai kaupan hetkeksi itselleen. Hän osti paljon tavaraa mukaanlukien David Beckhamin alushousuja, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Tulevat häät jännittävät tuskin ainakaan Angelina Jolieta, sillä nainen sanoo jo kolmannen kerran tahdon. Hän oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa. Lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa aikoinaan heilastellut Brad Pitt solmi avioliiton Jennifer Anistonin kanssa, joka päättyi surullisen kuuluisasti pettämiskohuun. Liitto kariutui, kun mies tapasi tämänhetkisen avopuolisonsa Jolien yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.