Harry Styles esitteli äitinsä – osoittautui seksikkääksi puumanaiseksi!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on kiinnitetty viime aikoina enemmän huomiota julkkismaailman ”puumanaisiin”. Lukuisat jo hieman ikääntyneet naistähdet ovat paparazzien suosikkeja muun muuassa treenattujen bikinivartaloidensa vuoksi. Nyt erään supersuositun teinitähden kaunis äiti on herättänyt huomiota.

One Direction -yhtyeen jäsenen Harry Stylesin äiti poseeraa tuoreimmassa nettikuvassaan poikansa hyvän ystävän syleilyssä. Luonnonkaunis Anne Cox on hehkeä ilmestys, kun hän halaa Niall Horania tämän syntymäpäiväkuvassa.

Kuva: Twitter

Anne Coxin Twitter-blogia seuraa yli 600.000 fania, sillä hänen poikaansa fanittavat haluavat seurata myös idolinsa äitin tekemisiä. Bruneten profiilikuvassa julkkisäiti poseeraa tiukassa mekossa, jonka kaula-aukko korostaa hänen muhkeaa rintavarustustaan.

Poppari Harry Styles on ystävien mukaan kiinnostunut vanhemmista naisista. One Direction -tähti muun muuassa oli taannoin seksisuhteessa 32-vuotiaan televisiojuontajan kanssa. Teinilaulajan väitetään myös viettäneen intiimin yön erään varatun radiojuontajan kanssa. Kiharahiuksinen hurmuri flirttailee antaumuksella innokkaille ihailijoilleen keikoilla, ja pyytää silloin tällöin kaunottaria backstagelle.