BB-taloon yllätysvieras – naiset kuumina: ”Elämä ei ole pelkkää siemensyöksyä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluvalla tuotantokaudella käynyt hyvin vähän ulkopuolisia ihmisiä, joten kenen tahansa saapuminen taloon on asukkaille varsinainen merkkitapaus. Hetki sitten asukkaiden vieraaksi ilmestyi yllättäen televisiosta tuttu kokki.

Top Chef -ohjelmasta tuttu kokki Aleksi Herlevi ilmestyi talon pihamaalle ja saman tien asukkailla alkoi grillibileet. Talon naiset ovat yllätysvieraasta innoissaan ja he ovatkin piirittäneet televisiokokkia ahkerasti. Mies ei ole kuitenkaan suostunut juuri vastailemaan yksityiselämäänsä liittyviin kysymyksiin.

Parhaillaan esimerkiksi Ira, Iida ja Irina seuraavat miehen työskentelyä lähietäisyydeltä ja ottavat samalla lihaa huuleen innokkaasti.

– Ihanan näköistä, Iida totesi.

– Ammattilainen työssään kyllä. Muistaahan mies, että elämä ei ole pelkkää humalaa ja siemensyöksyä? Irina kysyi saamatta vastausta.

– Kato mitkä silmät hänellä on! Ira intoili.