Elviksen likaiset alushousut eivät menneet kaupaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmennyt rocktähti Elvis Presley on nykyään miltei suurempi legenda kuin elinaikanaan. Rokkarin vannoutuneet fanit ostavat usein mitä tahansa idolilleen kuulunutta. Nyt manchesterilainen huutokauppa näytti kuitenkin sen, mihin hekin vetävät rajan.

Huutokaupan vetonaulana pidettiin etukäteen Elviksen likaisia alushousuja, joita rockmusiikin maestro käytti esiintymisasunsa alla vuonna 1977. Vauhtiraitojen tahraamat pöksyt eivät kuitenkaan kiinnostaneet faneja. Housuista pyydettiin kunnioitettavat 7.000 puntaa, eli 9.100 euroa, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Huutajien tarjoamat summat eivät yltäneet kauppahintaan, joten housut palaavat takaisin brittiläiselle kerääjälle. Monet muut rokkarille kuuluneet esineet löysivät huutokaupassa omistajansa. Myyntimenestykseksi nousi Elviksen Raamattu, josta maksettiin 59.000 puntaa, eli 77.000 euroa. Huutokauppa tuotti yhteensä 100.000 puntaa, eli 131.000 euroa.