Frasier-päätähti ilman seksiä kymmenen vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frasier-hittisarjan päätähti Kelsey Grammer on kiistellyt viime aikoina raha-asioista entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Pariskunta oli naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi viime vuonna muun muuassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Nyt 57-vuotias Kelsey Grammer paljasti televisiohaastattelussa yksityiskohtia seksielämästään. Televisiotähti on puhunut avoimesti rikkoutuneesta avioliitostaan julkisuudessa, ja muun muuassa laukonut kärkkäitä mielipiteitä entisestä vaimostaan. Tällä kertaa mies kertoi, ettei hän harrastanut seksiä kymmeneen vuoteen entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa.

Conan-keskusteluohjelmassa vieraillut Kelsey Grammer köyhtyi hiljattain 30 miljoonalla dollarilla, eli 24 miljoonalla eurolla. Hän nimittäin maksoi ex-vaimolleen avioerorahoja. Camille Grammer nähdään nykyisin The Real Housewives of Beverly Hills -realityohjelmassa.

Neljästi naimisissa olleella Kelsey Grammerilla on viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Hänen toinen avioliittonsa strippari Leigh-Anne Csuhanyn kanssa kesti vain vuoden verran, sillä televisiotähden mukaan nainen oli väkivaltainen. Entinen vaimo muun muuassa uhkasi näyttelijää aseella. Nykyään mies on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa. He saivat kesällä ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Faith Evangeline Elisa.