Nälkäpeli-kaunotarta ei ole tunnistaa kansikuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence ura on ollut viime aikoina huimassa nousukiidossa. Nälkäpeli-elokuvan Katniss Everdeen -roolihahmoa esittävä Lawrence on nykyään yksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä.

Nuori elokuvakaunotar on poseerannut lukuisten lehtien kannessa, ja nyt hänet nähdään tuoreimmassa W-lehdessä. Jennifer Lawrencen yllä on erikoinen sulkamekko ja nahkahansikkaat. Näyttelijätärtä ei ole tunnistaa, sillä hänen hiuksensa on piilossa suuren sulkapääkoristeen alla.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.