Selena Gomezin elokuvalle aplodit – puhkesi kyyneliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ensi vuonna valkokankailla nähdään odotettu Spring Breakers -elokuva, jonka päätähtiä ovat nuoret näyttelijäkaunottaret Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson ja Rachel Korine.

Elokuva on ennakkoon herättänyt kohua rohkealla sisällöllään, ja sen ohjauksesta vastaa muun muassa elokuvat Kids ja Ken Park käsikirjoittanut Harmony Korine. Spring Breakers sai maailman ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla viime viikolla. Näytöksen yleisö piti näkemästään, sillä katsojat yltyivät taputtamaan seisaaltaan elokuvan päätyttyä. Tämä herkisti 20-vuotiaan Selena Gomezin kyyneliin.

– Oli upeaa olla osana niin mahtavaa projektia… Olen vieläkin shokissa! Toivottavasti pidätte Harmony Korinen ohjauksesta. Hän on todella upea, Selena Gomez hehkutti Facebook-profiilissaan.

Spring Breakers -elokuva kertoo biletystä rakastavista lukiotytöistä, jotka joutuvat kaltereiden taakse epäonnistuneen ryöstöyrityksen takia. Valehtelevat viettelijät -sarjastakin tunnettu Ashley Benson paljasti äskettäin, että elokuvan ohjaaja Harmony Korine ei halunnut näyttelijättärien laihtuvan kuvauksia varten. Mies halusi nuorten naisten kroppien näyttävän hieman pulleilta, sillä kukaan jatkuvasti alkoholia litkivä ei ole täydellisessä kunnossa.