7-vuotias teki maailmanennätyksen: 4 000 punnerusta kahdessa tunnissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa on nähty viime aikoina lukuisia poikkeuksellisen taitavia lapsia, jotka ovat nousseet otsikoihin muun muuassa musiikillisten taitojensa tai urheilusuoritustensa merkeissä. Nyt eräs ukrainalainen pikkupoika on tehnyt huikean ennätyksen.

Andriy Kostash -niminen pikkupoika on saanut nimensä Ukrainan Book of Records -kirjaan punnerusennätyksellään. Ala-asteella opiskeleva poika nimittäin teki huimat 4.000 punnerusta kahden ja puolen tunnin aikana, CBS News -sivusto uutisoi.

Tuomarit seurasivat pojan punnerusyritystä ja hyväksyivät hänen suorituksensa. Andriy Kostash saakin nyt asettaa kotiinsa ylpeänä näytille valtavan kunniataulun, johon on painettu hänen ennätyksensä. Pojan mukaan hän aloitti treenaamisen jo viisivuotiaana. Hänen henkilökohtainen ennätyksensä on 6.000 punnerusta kahdessa ja puolessa tunnissa.