BB-Tea raivostui Sarahin käytöksestä: ”Hullu, psykopaatti ämmä!”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Suomen tämän vuoden Big Brother -kaudella on nähty jo paljon juonittelua ja selän takana puhumista. Asukkaille eilen järjestetyissä grillibileissä alkoholi kirvoitti jälleen asukkaiden kielenkannat ja eri kuppikunnat puivat paljonkin kanssa-asukkaitaan näiden selän takana.

Yksi asuintovereissaan paljon negatiivista keskustelua herättänyt oli BB-Sarah, jonka käytöstä on puitu talossa aikaisemminkin. Eilisissä bileissä Sarah raivostui Tealle, joka oli vahingossa ottanut Sarahin pyyhkeen naulakosta omansa sijaan. Pää punaisena Tealle raivonnut nainen sai käytöksellään jälleen muut asukkaat ihmetyksen valtaan.

Sarahin raivokohtauksen uhriksi joutunut Tea vetäytyi välikohtauksen jälkeen Iran kanssa naisten makuuhuoneeseen puimaan Sarahin käytöstä.

– Painukoon vit***n koko ämmä. Toi muijahan on ihan hullu, ihan vi**u psyko ämmä, Tea aloitti ihmetellen.

– Sitä vit****a se, kun Tommia syytetään siitä, et se on juonut toisten juomat, mitä se on varmasti tehnytkin. Toi ämmä vit****a kaikkia muitakin täällä, Ira yhtyi mielipiteeseen.

– Vi**u toi muija osaa pilata kaiken, ihan kaiken. Se on mieleltään sairas, psykopaatti, Tea jatkoi vihaisena.

Ira lohdutti sanomalla, ettei Sarah tulisi Big Brotherin rahakasta pääpottia voittamaan kuitenkaan. Kaksikon juoruilu loppui kuitenkin lyhyeen, kun Sarah itse saapui makuuhuoneeseen.

– Joo vi**u anteeksi, kun suutuin tosta. Kun oon oottanut noita pyyhkeitä niin vi**n kauan ja ärsyttää, kun mä luulin et joku muu on käyttäny niitä. Tää on tosi kova pala mulle, kun mä en yleensä pyydä anteeks, Sarah sanoi Tealle.

Kaksikko sopi riitansa ja pian koko välikohtaus painui ainakin näennäisesti unholaan. Tänään Big Brother -talosta häädetään jälleen yksi asukas illan suoran lähetyksen aikana. Häätöuhan alla ovat Leina, Tea, Katarina ja Teija. Tälläkin viikolla talon miesasukkaat ja taannoin valehäädetyt Johanna, Sarah ja Iida saivat koskemattomuuden talon sisäisissä nimeämisissä ja ovat siten turvassa myös häätöäänestykseltä.