Ruotsalaismallin bikinivartalo vangitsi miesten huomion – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaiskaunotar Dominica Westling on kuvattu viime aikoina useita kertoja keikistelemässä bikineissä. Neitokainen on ikuistettu esimerkisi Miami Beachin maisemissa useammankin kerran, mutta toki hieman eri asussa.

Tällä kertaa Dominica Westling nähdään keikistelemässä samalla rannalla pienissä bikineissä musiikkivideon kuvauksissa. Kuvankaunis ja muodokas ruotsalainen onnistui vangitsemaan ainakin paikalla olleiden miesten huomion itseensä.

23-vuotias ruotsalainen mallikaunotar Dominica Westling nousi taannoin otsikoihin, kun hänen ja urheilutähti Shaqin suhde päätyi yllättäen julkisuuteen. Parin väitettiin harrastaneen nettiseksiä keskenään. Seksiskandaali nosti Dominican tunnettuutta, ja sittemmin hän on ollut mukana esimerkiksi Melissa Joan Knows Best -realityohjelmassa.