Fani flirttaili Harry Stylesille – tappouhkauksia satelee

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo suuri määrä oheistuotteita, kuten nukkeja ja muita leluja.

Poikabändin 18-vuotiaan Harry Stylesin fanit eivät suhtaudu lämmöllä siihen, että heidän rakkauden kohteensa kanssa flirttaillaan. Harry oli vierailemassa Australian X Factor -sarjassa, kun kilpailija Briden-Starr Aspinall intoutui iskemään hänelle silmää kesken esityksensä. Harry oli tempauksesta otettu ja vitsaili rakastuneensa Aspinalliin. Tämä johti siihen, että harmittomasta flirtistä suuttuneet fanit alkoivat lähetellä laulajakokelaalle Twitterissä karmivia uhkausviestejä.

Viesteissä Briden-Starr Aspinall haluttiin muun muassa heittää bussin alle ja toisessa häneltä uhkailtiin kaivaa silmät päästä. 20-vuotias lupaava laulajanalku ei kuitenkaan anna uhkailijoiden säikäyttää häntä, vaan on liittynyt paikalliseen kampanjaan jonka tarkoituksena on lopettaa ihmisten ahdistelu internetissä.

– Jos on olemassa joku asia, mitä en aio sietää, se on kiusaaminen. Ensin tunsin oloni todella uhatuksi. On pelottavaa lukea tuntemattoman puhuvan sinusta tuolla tavalla. Tajusin kuitenkin, että kirjoittaja on todennäköisesti vain joku huoneeseensa sulkeutunut teini, Aspinall kertoo.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Harry Stylesin fanit lähettävät pelottavia viestejä naiselle, jolla on säpinää hänen kanssaan. Myös tv-juontaja Caroline Flack sai internetissä uhkausviestejä aloittaessaan seurustelusuhteen laulajapojan kanssa.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.