Harry Styles tähti veti kännit – sammui noloon paikkaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi parin vuoden aikana noussut One Direction voitti äskettäin kolme palkintoa MTV Video Music Awards -gaalassa. Uutta musiikkia pian julkaiseva yhtye on esiintynyt tänä vuonna muun muuassa olympialaisten päätösjuhlassa miljardeille televisiokatsojille.

Nyt yhtyeen 18-vuotiaan jäsenen, Harry Stylesin, kerrotaan juoneen itsensä eräissä julkkisbileissä sammumiskuntoon. The Saturdays -yhtyeen laulajatar Rochelle Humes kertoi Heat-lehdelle, että tuhdisti humaltunut poppari sammui nolosti hänen koiransa pedille kesken illan.

– Muistan, kun kerran Harry sammui koirani pedille. Pojat olivat meillä juhlimassa ja kaikilla oli hauskaa. Mieheni Marvin lähetti myöhemmin minulle kuvan, jossa joku nukkui koiran pedissä. Se oli Harry! kertoi Rochelle Humes haastattelussa.

Styles on hyvissä väleissä julkkislaulajan kanssa, sillä One Direction -komistus osallistui äskettäin neidon häihin. Rochelle kertoikin olleensa tyytyväinen teini-idolin läsnäoloon, sillä häissä oli hänen mukaansa liikaa naisvieraita. Naistenmiehenä tunnettu Styles osasi kultakurkun mukaan nauttia saamastaan huomiosta.

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye julkaisee lokakuussa toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Take Me Home. Popparit kuvasit äskettäin levyn ensimmäisen Live While We’re Young -singlen musiikkivideon, joka julkaistaan syyskuun lopussa. Yhtyeen debyyttialbumi on myynyt jo huimat 12 miljoonaa kappaletta, ja heidän bisnesimperiuminsa arvo on noin 50 miljoonaa dollaria, eli 40 miljoonaa euroa. One Direction solmi hiljattain mainossopimuksen Pepsi-merkin kanssa.