Heidi Range on ylpeä kropastaan – esitteli sen bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmanlaajuista suosiota niittänyt tyttöbändi Sugababes kuuluu yhtyeisiin, joita ovat alusta alkaen repineet sisäiset ristiriidat. Bändin jäsenet ovat vuosien varrella vaihtuneet tiuhaan tahtiin, ja tämänhetkisessä kokoonpanossa ei ole yhtään yhtyeen alkuperäisjäsentä.

Nyt yhtyeen jäsen Heidi Range on viettänyt bilelomaa Ibizalla, eikä kaunotar voinut vastustaa kiusausta napata lomatunnelmistaan myös muutamia otoksia. Neitokainen julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esittelee timmiä bikinivartaloaan siskonsa Hayleyn kanssa poseeraten. Joulukuussa pitkäaikaisesta kihlatustaan Dave Berrystä eronnut tähti ottaakin nykyään sinkkuilusta kaiken irti.

Kuva: Twitter

Tällä hetkellä varsinaiseen Sugababes-bändiin kuuluvat Heidi Range, Jade Ewen ja Amelle Berrabah. Huolimatta vaihtuvista solisteistaan yhtye on Britannian suosituimpia tyttöbändejä, ja maailmanlaajuisesti bändi on myynyt yli 8 miljoonaa albumia. Yhtyeeltä on julkaistu kahdeksan albumia, joista viimeisin Sweet7 näki päivänvalon vuonna 2009.