Jim Carreyn uusi tyttöystävä bikineissä – kyllä kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osan merkeissä, sillä jatkosta on spekuloitu Hollywoodissa jo jonkin aikaa.

Jim Carrey erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Playboy-malli Jenny McCarthysta viime vuonna. Taannoin 49-vuotias koomikko kertoi haluavansa mennä naimisiin 27-vuotiaan näyttelijä Emma Stonen kanssa. Carrey kuvasi videoblogin, jossa hän kehui näyttelijätärtä maasta taivaisiin. Nyt Jim on esitellyt uuden tyttöystävänsä rannalla, eikä neitokainen ollut Emma Stone.

Äskettäin Jim Carrey pani Los Angelesin liepeillä Malibussa sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Lukaalin hinnaksi ilmoitetaan 14 miljoonaa dollaria, mikä sisältää upean merinäköalan lisäksi viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, laajan ulkopation ja suuren parvekkeen sekä erillisen kattoterassin porealtaalla.