Nicole Coco Austinin nuoruuskuva: Housut jäivät pieneksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Tällä kertaa vaalea povipommi julkaisi Twitter-palvelussa nuoruudenkuvansa. 11 vuotta sitten otettu otos noudattaa Cocon rohkeaa linjaa, sillä siinä räppärin vaimo esiintyy miehensä rinnalla liian pienissä farkuissa. Housut eivät suinkaan peittele neitokaisen persvakoa, minkä Ice-T:kin on huomannut osoittelevasta sormestaan päätellen.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.