Mikä povipommi! Pamela Anderson pukeutui Baywatch-uikkareihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa, sillä hän on keikistellyt tavallista useammin televisio-ohjelmissa ja julkkisjuhlissa.

Nyt Pamela on palannut hetkeksi läpimurtorooliinsa, kun hän pukeutui legendaarisiin Baywatch-uikkareihinsa kuvatessaan televisiomainosta. Kuvauksissa nuori komistus sai kaiken lisäksi julkkistähdeltä suudelman.

45-vuotias Pamela Anderson asusti taannoin Britannian Big Brother -talossa yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.