Christina Hendricks asteli uhkeana punaiselle matolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Viime keväänä hän paljasti, että on todellisuudessa blondi.

Maailman seksikkäimmäksi punapääksi kertoja rankattu tähti osallistui viikonloppuna Los Angelesissa Creative Arts Emmy -palkintogaalaan. Hän saapui Nokia-teatterissa järjestettyihin juhliin näyttävässä iltapuvussa.

Kerroimme taannoin, että muodokkaan näyttelijäkaunottaren alastonkuvia oli päätynyt amerikkalaiselle aikuisviihdesivustolle. Näyttelijätär onkin myöntänyt, että verkossa julkaistujen kuvien joukossa on hänen matkapuhelimestaan hakkeroituja kuvia. Tuolloin julkaistuissa kuvissa hän ei kuitenkaan poseerannut.

36-vuotias Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.