Gangnam Style -hitti valloitti New Yorkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tämän hetken suosituin musiikkikappale Gangnam Style niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Kappale on inspiroinut ihmisiä näyttäviin fanivideoihin, joista eräs on nyt niittänyt suosiota verkossa.

Kuva: YouTube

Videolla nähtävä mies aloittaa tanssinsa kuuluisan hittikappaleen tahtiin newyorkilaisessa metrossa, jossa hän huvittaa aluksi muita matkustajia. Tämän jälkeen samainen kaveri nähdään Times Squarella toistamassa tuttua koreografiaa lelumaskottien kanssa. Mies herättää yleistä hämmennystä elehtimisellään.

Hän innostaa muitakin ihmisiä mukaan tanssimaan. Mies joutuu kuitenkin yllättävään tilanteeseen, kun eräältä penkiltä sanomalehden takaa löytyy kappaletta esittävän korealaisen PSY-yhtyeen keulakuva. Miehet alkavatkin tanssia ensi yllätyksen jälkeen yhdessä.