Hollywoodin hääbuumi jatkuu: Jennifer Anistonkin innostui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai taannoin maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Men’s Health -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että hän on hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

Näyttelijättären rakkauselämä on kääntynyt viime aikoina myötätuuleen uuden poikaystävän Justin Therouxin myötä. Nyt Hollywoodin seuratuimpiin kuuluvan pariskunnan kerrotaan lähteneen mukaan hääbuumiin ja suunnittelevan jo avioitumista. Julkkisrakastavaiset aikovat raporttien mukaan sanoa tahdon Keniassa tämän vuoden joulukuussa.

Pari haluaa juhlia epämuodollisesti kymmenen päivän mittaisella safarimatkalla Afrikassa, minkä jälkeen he vihkiytyvät muodollisessa seremoniassa Los Angelesissa. Häissä tullaan todennäköisesti näkemään myös Jenniferin äiti, sillä kaunotar päätti äskettäin tämän kanssa vuosien vihanpidon. Naisen kuljettaminen hääpaikalle voi silti olla ongelma, sillä hän on heikossa kunnossa viime vuonna saamansa aivoveritulpan vuoksi.

– Jen ja Justin haluavat intiimit häät, ja he haluavat karata naimisiin ulkomailla. Kenia tulee olemaan heille ihana romanttinen irtiotto, kertoo lähde Daily Mirror -lehdelle.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.