Jääkiekkojoukkue tarjoaa Justin Bieberille sopimusta: ”Harvinaisen taidokas pelaaja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Laulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka seuraavat tiiviisti poplaulajan verkossa julkaisemia valokuvia ja videoita. Joulukuussa Bieber esitteli nettivideolla jääkiekkotaitojaan Maple Leafs -joukkueen kanssa.

Nyt The Bakersfield Condors -jääkiekkojoukkueen päävalmentaja Matt O’Dette on tarjonnut 18-vuotiaalle laulajatähdelle amatöörisopimusta. Lätkäpomo toivoo, että Justin Bieber liittyisi heidän joukkueeseen tulevalle kaudelle. O’Detten mukaan hän on erittäin vakuuttunut popparin taidoista jääkiekkokaukalossa.

– On harvinaista, että näkee moisen yhdistelmän taitoa ja lujuutta. Olen nähnyt videoita Bieberistä, jossa hän pelaa Maple Leafsin kanssa. Uskon, että joukkueemme olisi ylivoimainen, jos Bieber liittyisi joukkoomme, Matt O’Dette kertoi E! News -sivustolle.

Joukkueen manageri Matt Riley onkin jo ottanut yhteyttä Bieberin manageriin Scooter Brauniin, ja keskustellut hänen kanssaan sopimuksesta. Poplaulaja harrastaa aktiivisesti urheilua vapaa-ajallaan kuten koripalloa, jalkapalloa, jääkiekkoa ja skeittaamista.

Justin Bieber työskentelee parhaillaan Believe-maailmankiertueensa parissa. Teinitähden suomalaiset fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, kun Bieberin kiertueen uutisoitiin saapuvan Helsingin Hartwall-areenalle 24. huhtikuuta. Konserttiin myytiin yli 300 euron arvoisia VIP-lippupaketteja, joilla pääsee muun muuassa yhteiskuvaan supertähden kanssa.