Lady Gaga, oletko tältä planeetalta? Tässä tuoreimmat ylilyönnit kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Miljoonat fanit odottavat parhaillaan kovasti supertähden uutta ARTPOP-albumia. Samaan aikaan poptähti on mennyt asuvalinnoissaan pidemmälle kuin koskaan.

Kerroimme viikonloppuna kuinka laulaja peitti koko päänsä verhoon siten, ettei häntä näkynyt ”asunsa” alta enää lainkaan. Se oli vasta alkua, sillä nyt Lady Gaga on kuvattu kahdessa vähintään yhtä erikoisessa asussa. New Yorkin Macy’s-tavaratalolla hän poseerasi Alien-henkisessä mustassa kumiasussa ja hotellilta poistuessaan hän oli verhonnut päänsä kukista tehtyyn kypärämäiseen tuotokseen.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.

– Siitä asti kun olin pieni tyttö, prinsessa Diana oli kaikista tärkein henkilö minulle ja äidilleni. Olen vannonut, että jos minulla ikinä on tällainen yleisö Lontoossa, omistaisin kappaleen hänelle… Tässä se on. Omistan kappaleen myös Amy Winehouselle, Alexander McQueenille, Witney Houstonille ja minulle itselleni, Gaga kertoi yleisölle.