Ruotsalaiskaunottaren kaula-aukko vailla vertaa – sai ansaitsemansa huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaiskaunotar Malin Akerman nousi taannoin otsikoihin yllättävällä tavalla, kun hänet valittiin Inferno-elokuvan pääosaan Lindsay Lohanin saatua potkut samasta roolista. Kiinnityksen jälkeen neitokainen onkin ollut kovasti otsikoissa ja poseerannut julkkisjuhlien punaisilla matoilla.

Naapurimaassamme syntynyt nouseva tähti on nyt ihastuttanut olemuksellaan Los Angelesin Nokia-teatterin punaisella matolla. Paikalla järjestettiin viikonloppuna Creative Arts Emmy -tapahtuma, jonka suurimmasta kaula-aukosta Malin vastasi.

34-vuotias Tukholmassa syntynyt Malin Akerman, alunperin Malin Åkerman, tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös useissa elokuvissa. Taannoin neitokainen koristi myös Maxim-lehden kansikuvaa ja poseerasi jopa yläosattomissa.