Muistatko Michael J. Foxin? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hienoa uraa valkokankaalla tehnyt Hollywood-tähti Michael J. Fox sairastui jo 18 vuotta sitten Parkinsonin tautiin, mutta on kyennyt elämään sairautensa kanssa varsin normaalia elämää. Yli kymmenen vuotta sitten näyttelijän töistä sivuun astunut tähti on nyt tekemässä paluuta.

Michael J. Fox tullaan näkemään Sony Picturesin tuottamassa komediasarjassa. Fox työstää sarjaa ohjaaja Will Gluckin ja muun muassa Puumanainen ja Sukuvika -sarjoissa mukana olleen käsikirjoittaja Sam Laybonen kanssa. Viikonloppuna Fox nähtiin pitkästä aikaa julkisuudessa hänen osallistuessaan Los Angelesissa järjestettyyn Creative Arts Emmy -gaalaan.

Kuva: Splash

Michael J. Fox tuli tunnetuksi 80-luvulla Perhe on paras -televisiosarjasta ja huippusuosituista Paluu tulevaisuuteen -elokuvista. 90-luvulla hänet nähtiin myös Spin City -sarjan pääroolissa, mutta tähti vetäytyi pois televisiosta ja valkokankailta keskittyäkseen taistelemaan Parkinsonin tautia vastaan. Fox on kuitenkin toisinaan nähty pienissä vierailevissa rooleissa sarjoissa kuten Jäitä Hattuun, Larry David ja Asema 62. Näyttelijä on todennut haastatteluissa, ettei anna Parkinsonin taudin nujertaa itseään.