Nyt se on virallista: Tässä ovat uudet Idol-tuomarit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Kahden viime kauden aikana tuomaripenkin takana ovat istuneet Randy Jackson, Jennifer Lopez ja Steven Tyler.

Ohjelman seuraavalle tuotantokaudelle on tehty näyttäviä tuomarimuutoksia. Nyt Fox-kanava on vihdoin vahvistanut tuomaripöydän taakse istuvien supertähtien nimet. He ovat laulaja Mariah Carey, kantritähti Keith Urban, räppäri Nicki Minaj sekä televisiokasvo Randy Jackson.

– Nicki Minaj edustaa erilaista musiikkigenreä. Hän on noussut maailmankuuluksi persoonallisella tyylillään, FremantleMedia-yriyksen edustaja Cecile Frot-Coutaz kommentoi uutta tuomarikaunotarta CNN:lle.

Tuttuun tapaan laulukilpailun juontajana jatkaa ökyrikas televisiotähti Ryan Seacrest. Viihdemoguli Simon Fullerin luoma kykyjenetsintäkilpailu on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä televisiosarjoista. Kilpailun tunnetuimpia voittajia ovat muun muuassa Kelly Clarkson, Jordin Sparks, Carrie Underwood ja David Cook.