Popkaunotar kärsii yksinäisyydestä – etsii poikaystävää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksi tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Nyt laulattaren miesfanit voivat tehdä onnentuuletuksia, sillä Rita Ora metsästää parhaillaan ”sitä oikeaa”. Sinkkuna elävä tähti vihaa yksinäisyyttä ja hän kaipaakin nopeasti miehen läheisyyttä. Neitokainen kuitenkin pelkää parisuhteen onnistumisen puolesta, sillä hänellä ei ole juurikaan vapaa-aikaa kiireisen työaikataulunsa takia.

– Olen niin yksinäinen. Haluan vain olla parisuhteessa. Juuri nyt parisuhde ei olisi kuitenkaan reilua toista osapuolta kohtaan, koska minulle ei ole aikaa seurusteluun, Rita Ora kertoi Metro-sivuston mukaan.

Naisen on huhuttu viihtyneen viime aikoina realitytähti Robert Kardashianin kainalossa, mutta Rita Ora kiisti romanssin tuoreimmassa haastattelussaan. Laulajatar paljasti hiljattain olleensa ennen kuuluisuuttaan seurustelusuhteessa poptähti Bruno Marsin kanssa. Pariskunnan rakkausuhde päättyi eroon, kun molemmista tuli tunnettuja artisteja.

Rita Ora julkaisee debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.