Sabrina saapuu Suomeen – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Suomessa on nähty keikkailemassa lukuisia 80- ja 90-luvuilla mainetta ja listamenestystä niittäneitä artisteja ja yhtyeitä. Nyt lista on jälleen kasvanut eräällä takavuosina huippusuosiota niittäneellä naistähdellä.

Boys-klassikkohitistään tunnettu italialainen Sabrina esiintyy 13. lokakuuta Seinäjoella Club Onniteekki-tapahtumassa. Sabrina ponnahti julkisuuteen vuonna 1987 italodiscolla ja seksikkäillä musiikkivideoilla. Boys-musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli 38 miljoonaa katsojaa, ja Sabrina tekee edelleen keikkoja aktiivisesti ympäri Eurooppaa.

Sabrinan viimeisin single on cover-versio Blondie-yhtyeen Call Me -kappaleesta, jonka Sabrina levytti kilpasiskonsa Samantha Foxin kanssa. Edellisen kerran vuonna 1989 Suomessa esiintynyt Sabrina on Hotelli Sorsanpesässä toimivan Club Onniteekin neljäs ulkomainen tähtivieras tänä vuonna. Aikaisemmissa tapahtumissa ovat esiintyneet mm. 2 Unlimited, Ice MC ja Corona.