Tällainen italohurmuri Sylvester Stallone on siviilissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on kokenut viime aikoina kovia, sillä hän menetti äskettäin 36-vuotiaan poikansa Sage Stallonen ja pian sen jälkeen myös siskopuoli menehtyi keuhkosyöpään.

Nyt Stallone on kuvattu siviilipuuhissa Beverly Hillsissä, jossa hän käväisi kahvilla Aroma Cafessa yhdessä muutaman muun miehen kanssa. Syltty oli pukeutunut visiittiä varten vaaleanpunaiseen kauluspaitaan.

Sylvester Stallone esiintyi yhdessä poikansa Sagen kanssa valkokankaalla vuonna 1990 Rocky V ja vuonna 1996 Daylight – Paniikki tunnelissa -elokuvissa. Sagen äiti on Stallonen entinen vaimo Sasha Czack. Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Näistä liitoista Sagea jäävät kaipaamaan Seargeoh-veli ja Sistine, Sophia ja Scarlet -siskopuolet.