Koira etsi etsi isäntäänsä päivittäin – tältä näytti kotiinpaluu armeijasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

YouTube-palvelu on pullollaan videoita, joissa nähdään armeijasta palaavien miesten ja naisten onnellisia jälleenkohtaamisia perheenjäsentensä kanssa. Nyt verkossa on julkaistu koskettava video sotilaasta ja hänen lemmikkikoiransa jälleennäkemisestä.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka armeija-asuun pukeutunut mies seisoo oven edessä. Irakista kotiin palannut sotilas avaa oven, ja saa lämpimän vastaanoton bernhardinkoiraltaan Jasminelta. Isäntäänsä ikävöinyt hauva näyttää olevan hämillään jälleennäkemisestä.

Videon tekstien mukaan Jasmine-koira poti hurjaa ikävää isäntäänsä kohtaan armeijakomennuksen aikana. Koira muun muuassa vinkui joka päivä ja etsi isäntäänsä talon pihamaalta. Sotilas oli poissa vuoden ajan.