BB-bileet lähtivät käsistä – vanhukset vahvassa humalassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty Iran synttäreitä, joiden kunniaksi talon vanhimmat asukkaat ovat nauttineet alkoholijuomia koko päivän ajan. Juominen alkoi jo kello 10.30 ja tarjoiluun sisältyi myös suuri määrä väkeviä snapseja.

Meno on päivän mittaan ollut tarjoilujen mukainen, sillä juhlakalu Ira sekä muu juhlaväki Irina, Teija ja Anne ovat olleet tukevassa humalassa koko päivän. Ne ovat keskittyneet nauttimaan saunasta ja porealtaasta, mutta perisuomalaiseen tyyliin vahva humalatila toi mukanaan myös avautumiset ja kyyneleet. Naiset ottivat nimittäin keskenään useita kertoja sanallisesti yhteen.

Hetki sitten vanhukset siirtyivät viimeinkin pihamaalta sisään, kun heille hoidettiin synttäritarjoiluksi perhepizzoja. Ira saapui sisään sanaharkan takia kyyneleet silmissä ja itkien, mutta ei suostunut kertomaan Johannalle itkunsa syytä. Ira suuntasi suoraan makuuhuoneeseen vaihtamaan uikkareitaan, eikä suostunut ottamaan vastaan apua edes Teijalta.

– Onko kaikki hyvin? Tuunko auttamaan sua? Teija tiedusteli.

– Kaikki on ihan helvetin hyvin, itkevä Ira vastasi sarkastisesti.

Anne suuntasi ulkoa makuuhuoneeseen peiton alle ajauduttuaan sitä ennen sanasotaan Teijan kanssa. Muut asukkaat ihmettelivät keittiössä minkä takia Anne oli pahalla päällä. Isoveli kutsui Annen päiväkirjahuoneeseen ja Teija suostui lopulta valaisemaan tapahtunutta välikohtausta.

– Se ei kestä yhtään kritiikkiä. Jos minä sanon, että varo ettei tule rankkua, niin pitäisi kuunnella. Kuuntele ohjeita. Jos mä komennan, kun Isoveli käskee pois ammeesta, niin silloin lähdetään pois ammeesta, Teija totesi.