Donitsihampurilainen ei ole laihduttajan valinta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pikaruokaketjut yllättävät asiakaskuntansa aika ajoin erilaisilla kampanjoilla, joissa on aina välillä nähty hyvin erikoisia kausituotteita. Äskettäin eräs amerikkalainen ravintolaketju esitteli asiakkailleen pekonijäätelön.

Nyt eteläkalifornialainen Slater’s 50/50 -ravintolaketju lanseeraa markkinoille uuden järkytyksen, donitsiburgerin. Makeansuolaiseen hampurilaiseen on ujutettu perinteinen pihvi, pekonia, juustoa ja kananmuna. Täytteet lepäävät kahden donitsirenkaan välissä.

Pikaruokala halusi yllättää asiakkaansa amerikkalaisen jalkapallon liigaotteluiden takia. Sunny Side Donut Burger -hampurilaisen voi lunastaa omakseen 9,95 dollarilla, eli 8 eurolla. Sitä tarjoillaan kyseisen ketjun aamupalana aamupäivän varhaisina tunteina, uutisoi Food Beast -sivusto.