Halle Berryn bikinivartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Tähden ahdistelija joutui teostaan vankilaan yli vuodeksi. Häiriintynyt mies ei saa astua 200 metriä lähemmäs Hallea ja tämän Nahla-tytärtä seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Nyt 45-vuotias näyttelijätär on ikuistettu Malibun rannalla bikiniyläosassa ja minimittaisissa farkkushortseissa. Ystäviensä kanssa rantapäivää viettänyt tähti esitteli kuvaajille rennosti litteää vatsaansa. Halle Berry kuuluu niihin Hollywood-kaunottariin, jotka näyttävät timmin kroppansa ansiosta huomattavasti ikäistään nuoremmalta.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.