Harry Stylesin ahdinko – oksenteli ennen jokaista keikkaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi parin vuoden aikana noussut One Direction voitti äskettäin kolme palkintoa MTV Video Music Awards -gaalassa. Uutta musiikkia pian julkaiseva yhtye on esiintynyt tänä vuonna muun muuassa olympialaisten päätösjuhlassa miljardeille televisiokatsojille.

Nyt yhtyeen 18-vuotiaan jäsenen, Harry Stylesin, kerrotaan kärsineen rajusta esiintymiskammosta bändin suosion alkuvaiheessa. Teinitähden kollega Zayn Malik paljasti, että Stylesilla oli tapana oksentaa aina ennen keikan alkamista. Poppari on kuitenkin nykyään päässyt jo yli esiintymiskammostaan.

– Harry kävi taannoin läpi jakson, jonka aikana hän oksensi aina ennen lavalle nousuea. Uskon kuitenkin, että hän on päässyt siitä jo yli, Zayn Malik kertoi We Love Pop -lehdelle.

Kiharahiuksinen Harry Styles ei ole ainut muusikko, jolla on ollut tapana oksentaa ennen esiintymista. Englantilainen supertähti Adele nimittäin paljasti taannoin yrjöävänsä aina ennen keikkaa. Naisen mukaan se takaa onnistuneen esityksen ja tuo paljon onnea.

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye julkaisee lokakuussa toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Take Me Home. Popparit kuvasit äskettäin levyn ensimmäisen Live While We’re Young -singlen musiikkivideon, joka julkaistaan syyskuun lopussa. Yhtyeen debyyttialbumi on myynyt jo huimat 12 miljoonaa kappaletta, ja heidän bisnesimperiuminsa arvo on noin 50 miljoonaa dollaria, eli 40 miljoonaa euroa. One Direction solmi hiljattain mainossopimuksen Pepsi-merkin kanssa.